fredag 2. juli 2010

Utrykningskurs!! Kode 160!

Jeg har tatt kode 160, som da er utrykningskurs. Er Haugesund brannvesen som kom opp med 3 biler (hvor vi kun brukte 2), en sprinter, en caravelle og en transit som vi ikke brukte. JA! Haugesund brannvesen legger sammen et kurs som passer til det man har som yrke =D
Startet søndag 13. juni med noen timer teori.

Fredagen i uke 24 startet vi kjøringa Lakselv-Tromsø, hvor jeg da fikk noen mil ekstra kjøring til Finnsnes siden ikke det var mulig å oppspore overnatting i Tromsø. Så da ble det overnatting på Finnsnes camping! Juhu!

( bildet ovenfor er tatt bak atter en statoilstasjon på vei til Finnsnes, var en meget våt, men gøøøy tur)
Så da va det sen middag med en kompis jeg har der på lille milano.. Når jeg kom tilbake var det rett i seng. Tidlig opp neste morgen for å starte tilbake til Tromsø for å kjøre noen runder til i byen før man startet tilbake til Lakselv.

uke 25

Tirsdag kjøring fra Lakselv-Alta-Lakselv fra 8-16.. Eneste dagen jeg kjørte caravellen.. jeg likte den ikke altså. men var OK å kjøre fra skaidi til alta. Den ble nærmest rånebiln min i Alta mens guttan kjørte utrykning, jeg drev med små-ærender rundt omkring i Alta. Bildet (ovenfor) er tatt ved en snekkerbutikksak i Bossekop.

Kjøringa onsdagen utgikk pga eksosanlegget til sprinteren gikk til h****..
Torsdagen brukte jeg til å vaske ut leiligheta.
Fredags morgen startet vi fra Lakselv til Alta, så selvfølgelig tilbake igjen til Lakselv, før jeg da igjen kjørte til Alta?!
Søndags ettermiddag kjørte jeg til Havøysund kun for å sove.

uke 26
Mandags morgen kl 5 startet jeg til Lakselv for å hente sprinteren, skulle kjøre den til Alta. slik som man kan se her på bildet, er man mulig lei disse køene.. Vi har vært snill med tyttebærpolitiet, vi faktisk ventet på ledebilen :)
-om ikke DET er snilt, ja, da vet ikke jeg..

har vært veiarbeid overalt; Karasjok, Lakselv, Olderfjord-Kistrand, Alta, Troms.. gakk!!

Tirsdag var det opp gryyytidlig.. tannlege kl 8.15, rotfylling å greier. Så var det å stresse rundt omkring i lakselv, fikse kompetansebeviset, vandelsattest, skattekort osv.. Så fikk jeg dratt André med på trafikkstasjonen, der tok vi teoriprøven. Klarte den på 5 min og med 2 feil :D
Det var desverre siste kursdag. Kjørte skodaen til Olderfjord, hvor jeg fikk meg ett par-tre timer søvn før jeg ble plukket opp så dro vi til Alta. Der kjørte vi til adresser i stedet for å kjøre samme ruta gjenna aronnes, E6n mot kauto, inn med veterinæren, så mot trafikkstasjonen igjen ;p Vi skulle egentlig ikke ha kjøring den her dagen, men sia kjøringa onsdagen før utgikk, så fikk vi denna dagen. Instruktøren følte seg meeeget pratesyk på ambulansestasjonen, så vi kom oss ikke avgårde før i 20.40 tia.. Stakkars meg som skulle hjem til havøysund for å dusje, sove og sånnt.. så skulle opp midt på natta igjen?!

Onsdag!
*grøss* Lite søvn. Opp rundt kl 02.45, deromkring. Helt sykt hvor trøtt man kan være. Snøvla jo mer enn når jeg er full :/ .. Måtte opp så tidlig siden familien skulle reise med fly kl 7.35 fra Alta.. Da var det bare å starte tilbake til City.. sov kanskje fra Smørfjordeiet/kokelvfjellet til Sennalandet (da med noen øyeblikk våkenhet). Etter familien var dratt til flyplassen tok jeg bilen å kjørte til Kvenvik skytebane, hvor jeg vet det er stille! (fin plass å sove) Sov fra ca 6-8 så man ble noe våken igjen.

Dro ned til Trafikkstasjonen for å våkne litt før jeg skulle kjøre, var der vel ca 8.20 eller noe.. Fikk da beskjed om å ta dagsjekken på bilen kl 8.30 sammen med en til kandidat?! jaja, men sensor ble positivt overrasket over at jeg tok styringa og viste mer om bilen en h*n andre. hihi :D

Så oppkjøringa mi startet kl 9.15 og varte ikke lenge. og jeg BESTO!!

Står følgende på begrunnelsen:
kjøringen gir god samhandling og avvikling.
- tidlig info ved inhenting
- fram mot farested


Og seff brukte jeg Sprinteren under oppkjøringa (valgfritt)

Må også sies at jeg har nesten trillet i tååårer av latter gjennom kurset. Så mange merkelige forklaringer og måter å få fram budskapet har jeg ikke vært borti av en "lærer". ANBEFALES!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar